Et godt skærebræt har mange praktiske anvendelsesmuligheder, og kan nemt bruges som serveringsbræt. Kokken Claus Holm har udviklet en serie af skærebrætte og serveringsbrætte, i træ, som er hygiejniske og nemmet at rengøre.
Skærebræt
Et skærebræt er et must have i et hvert køkken, og kan bruges til alle typer af råvarer. Et skærebræt i træ er mere hygiejnisk end et tilsvarende i plastik, da træet ikke er så modtagelig for bakterier. Derudover at det også mere skånsomt mod dine knive.
Vi anbefaler at man har et udvalg af skærebrætte, og bruger et til råt kød, et til grøntsager, frugt etc.
Serveringsbræt
I bund og grund er et skærebræt og et serveringsbræt det samme, og kan oftest bruges til begge dele. Eneste umiddelbare forskel, er at et serveringsbræt ikke har en saftrille, som man ofte ser på skærebrætte.
Et serveringsbræt kan bruges til tapas, som frugtfad, eller bare en del af en dekorativ borddækning, som underlag til lys og blomster. Et bræt kan også bruges som for eksempel bordskåner.
Claus Holm skære- og serveringsbræt
-
HOLM Serveringsbræt 46x15x1 cm*Vare på tilbud147,96 kr.
-
HOLM Serveringsbræt 55x20x1 cmVare på tilbud199,95 kr.
-
HOLM Serveringsbræt 59 x 38 x 2,5 cmVare på tilbud389,95 kr.
-
HOLM Tapasbræt 72 x 34 x 2,5 cmVare på tilbud389,95 kr.
-
HOLM Serveringsbræt Dia. 51 cmVare på tilbud389,95 kr.
-
HOLM Skærebræt 35 x 28 x 3 cm Akacietræ329,95 kr.