Spring til indhold
weento » Artikler » Shopping » Inspiration til værtindegaven

Inspiration til værtindegaven

  • af

Hvad skal vi købe i værtindegave? Det er det evindelige spørgsmål, når man er inviteret til fest eller sammenkomst, og gerne vil have en populær værtindegave med.

Vi har fundet 10 populære værtindegaver, inden for et rimelig budget, så alle kan være med. Så behøver du ikke blive stresset over ikke at kunne finde på noget. De gaveidéer vi har fundet, kan bestilles online, og det betyder at du skal købe dem et par dage i forvejen. De fleste gaver, kan dog også købes i butikker, hvis tiden er knap, og du er på vej ud af døren og skal bruge værtindegaven i aften.

Krydderier er altid et godt byd på en værtindegave, da det er noget alle kan bruge, og de er flotte og dekorative at have stående fremme i sit køkken.

Undgå chokolade, vin og blomster

Dette er de 3 klassiske værtindegaver, men vi syntes du skal undgå disse 3 typer af gaver, og finde nogle alternativer.

Vin er en klassiker, men hvis værten eller værtinden er typen der drikker vin, så vil de sjældent sætte stor pris på de 2 flasker du fandt på tilbud nede ved købmanden.

Køb hellere noget udstyr eller tilbehør, som de kan bruge sammen med en god flaske vin. Det kunne for eksempel være en lækker poptrækker eller et lille gavesæt som vist herunder.

Proptrækker gaveæske

Dette er en lille lækker eksklusiv gave, som andre med garanti ikke kommer med. Du kan se endnu flere elegante proptrækkere her

Champagnekølere

En elegant champagnekøler er også en oplagt værtindegave. Dette er noget de fleste synes er fedt at kunne stille frem, men noget man sjældent får købt til sig selv.

Selvom det hedder en champagnekøler, så er der jo ingen regler for hvad man kan afkøle og servere i den? Så er man mere til en flaske Asti eller Prosecco, så er det bare det man bruger den til.

Champagnesabel

Skal man gå all-in så er en champagnesabel også en mulighed som en lækker og eksklusiv værtindegave.

Personlige værtindegaver

Meraki laver nogle lækre produkter, som ligeledes er oplagte som værtindegaver. Uanset om du vælger en body lotion, body wash eller en gaveæske med en af hver, så kan du være ret sikker på at modtageren bliver glad for gaven.

Gin glas

Gin er blevet en klassiker, som ofte serveres til en hyggeaften. Men uanset som man er til Gin tonic, Gin Hass eller nogle af de mange andre variationer med gin, så sætter det lige prikken over i’et, hvis man kan servere dem i et rigtigt gin glas.

TIP: Har du ikke gin glas, så kan du bruge et stort rødvinsglas som alternativ.

Værtindegaver er en god måde at vise din taknemmelighed for en person, der har inviteret dig til deres hjem og givet dig en dejlig tid. Det er også en god måde at give en person noget praktisk eller dekorativt til deres hjem. Her er nogle ideer til værtindegaver, der vil imponere og glæde enhver vært eller værtinde.

Værtinde Kit

En værtindekit er en lille kurv eller kasse med forskellige småting, som kan hjælpe værten eller værtinden med at være vært for en fest. Det kan indeholde ting som cocktailpinde, vinåbner, servietter, små skåle og fade til snacks, og så videre.

Duftlys

En duftlys er altid en god gave, især hvis du ved, at værten eller værtinden har en favorit duft. Det kan være en god idé at vælge en duftlys, der passer til årstiden, som for eksempel kanel eller æble til efteråret eller citrus til sommeren.

Bordskånere

Bordskånere er en praktisk gave til en vært eller værtinde, især hvis de ofte inviterer gæster til middag. Der findes mange forskellige typer og designs, fra træ til stof og læder.

Drikkeglas

Et sæt med flotte drikkeglas er en god gave til en person, der elsker at underholde. Det kan være alt fra vinglas og champagneglas til ølkrus og cocktailglas.

Serveringsbakker

En flot serveringsbakke er en god gave til en vært eller værtinde, der elsker at servere snacks og drikkevarer til deres gæster. Det kan være en enkel træbakke eller en mere dekorativ en med en flot mønster eller farve.

Køkkenredskaber

Hvis værten eller værtinden elsker at lave mad, kan en flot køkkenredskab være en god gave. Det kan være en ny skærebræt, en piskeris eller en kvalitetskniv.

Kunstværk

Et lille kunstværk, som et maleri eller en skulptur, kan være en smuk gave til en person, der elsker at dekorere deres hjem med kunst og unikke genstande.

Indrammet billede

Et indrammet billede er en god gave til en person, der har en favoritfotograf eller et særligt minde, som de gerne vil vise frem i deres hjem.

Vægdekorationer

En flot vægdekoration, som et tæppe eller et vægtæppe, kan være en smuk og unik gave til en vært eller værtinde.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *