Spring til indhold
weento » Artikler » Shopping » Inspiration til værtindegaven

Inspiration til værtindegaven

  • af

Hvad skal vi købe i værtindegave? Det er det evindelige spørgsmål, når man er inviteret til fest eller sammenkomst, og gerne vil have en populær værtindegave med.

Vi har fundet 10 populære værtindegaver, inden for et rimelig budget, så alle kan være med. Så behøver du ikke blive stresset over ikke at kunne finde på noget. De gaveidéer vi har fundet, kan bestilles online, og det betyder at du skal købe dem et par dage i forvejen. De fleste gaver, kan dog også købes i butikker, hvis tiden er knap, og du er på vej ud af døren og skal bruge værtindegaven i aften.

Krydderier er altid et godt byd på en værtindegave, da det er noget alle kan bruge, og de er flotte og dekorative at have stående fremme i sit køkken.

Undgå chokolade, vin og blomster

Dette er de 3 klassiske værtindegaver, men vi syntes du skal undgå disse 3 typer af gaver, og finde nogle alternativer.

Vin er en klassiker, men hvis værten eller værtinden er typen der drikker vin, så vil de sjældent sætte stor pris på de 2 flasker du fandt på tilbud nede ved købmanden.

Køb hellere noget udstyr eller tilbehør, som de kan bruge sammen med en god flaske vin. Det kunne for eksempel være en lækker poptrækker eller et lille gavesæt som vist herunder.

Proptrækker gaveæske

Dette er en lille lækker eksklusiv gave, som andre med garanti ikke kommer med. Du kan se endnu flere elegante proptrækkere her

Champagnekølere

En elegant champagnekøler er også en oplagt værtindegave. Dette er noget de fleste synes er fedt at kunne stille frem, men noget man sjældent får købt til sig selv.

Selvom det hedder en champagnekøler, så er der jo ingen regler for hvad man kan afkøle og servere i den? Så er man mere til en flaske Asti eller Prosecco, så er det bare det man bruger den til.

Champagnesabel

Skal man gå all-in så er en champagnesabel også en mulighed som en lækker og eksklusiv værtindegave.

Personlige værtindegaver

Meraki laver nogle lækre produkter, som ligeledes er oplagte som værtindegaver. Uanset om du vælger en body lotion, body wash eller en gaveæske med en af hver, så kan du være ret sikker på at modtageren bliver glad for gaven.

Gin glas

Gin er blevet en klassiker, som ofte serveres til en hyggeaften. Men uanset som man er til Gin tonic, Gin Hass eller nogle af de mange andre variationer med gin, så sætter det lige prikken over i’et, hvis man kan servere dem i et rigtigt gin glas.

TIP: Har du ikke gin glas, så kan du bruge et stort rødvinsglas som alternativ.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *